Strandgaarden

Drømmer du om at holde et retræte for dit Yoga hold, et Mindfullness ophold eller lignende? Så kan vi tilbyde gode faciliteter i rolige omgivelser 50m fra havets brus ved Råbylille Strand på Møn. Gården er omgivet af en stor dejlig have med blomster, frugt-træer og træer. Vi har to bålpladser hvor man kan samles. Vi har en dejlig sal og masser af udstyr såsom blocks, Yoga-måtter, tæpper, meditations-stole, øjepuder m.m. Altsammen inkluderet i leje prisen. Kontakt os for en aftale om at se og mærke gården, inden du bestemmer dig om det skal være her du holder dit retræte. Det er osse muligt at leje en mobil sauna forud for leje prisen. Husk at bestille den i god tid.


Vi har plads til 21 gæster fordelt på 13 værelser. Der er mulighed for at booke enkelt værelser eller deleværelser. For booking kræver vi min. 8 deltagere.


Enkelt værelser: 450kr. pr. døgn

Dele værelse: 350kr. pr. døgn pr. person


Check in fra kl. 14.00

Check ud før kl. 14.00


*Priser på værelser stiger fra 1 ste. oktober 2020 til henholdsvis 475kr. og 375kr.This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accept